Vrijwilligers

Op de logeerboot zijn we altijd opzoek naar leuke en gemotiveerde vrijwilligers. 

Het vrijwilligers werk valt op te delen in twee groepen.

  • Het klusteam. Dinsdag tot en met donderdag van 9.00 tot +/-17.00 uur.
  • Activiteiten begeleiders in de weekenden. Zaterdag en/of zondag van 10.00 tot +/- 18.00 uur.

Het klusteam

   

Ideaal voor degene die (even) niet mee kan doen in het 'gewone' dagelijks leven en op zoek is naar een zinvolle invulling van zijn dag.

Je kunt soms moeilijke tijden meemaken in het leven. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn; sociaal isolement, langdurige werkloosheid, depressie, verslaving, enzovoort. Wij geven jou de afleiding die je nodig hebt, om even aan jouw persoonlijke situatie te ontsnappen.

Het klusteam bied je de mogelijkheid om even weg te zijn uit de dagelijkse sleur. Het kan op verschillende vlakken voor meer zelfvertrouwen en een beter zelfbeeld zorgen.

Wij hebben ervaring met het reïntegreren van mensen met verschillende problemen. Dit doen we door zinvol werk te geven, een luisterend oor te bieden en mensen langzaam aan richting zelfstandigheid te begeleiden.

Het zijn doorgaans hands-on bezigheden die afleiding en voldoening geven.

Activiteiten begeleiders in de weekenden

  

Wij zijn altijd opzoek naar vrijwilligers die ons willen ondersteunen bij de activiteiten van de weekendlogeeropvang. Heeft u relevante werkervaring en/of kennis op het gebied van Sociaal Pedagogische Hulpverlening, activiteiten begeleiding of werken met kinderen? Dan zijn wij opzoek naar jou!

De Logeerboot verwelkomt je graag. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.