Sponsoring

Stichting de Logeerboot is een non-profit organisatie opgericht door Carel en Mechteld van Driel, Die als doel heeft het bieden van Weekend logeeropvang en dagbesteding aan kinderen met een autistisch stoornis en/of A.D.H.D. En het bieden van dagbesteding voor volwassenen die tijdelijk of langdurig geen werkplek kunnen vinden in de "normale" wereld, en doormiddel van het verrichten van werkzaamheden aan ons schip de Erasmus een mooie invulling vinden van hun dag. Hierdoor zijn we ook in staat om de Erasmus in een goede staat te houden.

De stichting draait financieel op de inkomsten die binnen komen door het aanbieden van weekend logeeropvang, begeleiding en dagbesteding. Maar we zijn altijd erg blij als iemand ons doormiddel van sponsoring, donatie, subsidie of in natura wil helpen.

We zijn in de loop van ons bestaan al door de diverse personen en instanties geholpen met een bijdrage in de vorm van vooral tijd, maar ook in financiele en in materiële zin.  

We zijn jullie daar allemaal erg erkentelijk voor en dus

Voor alle vrijwilligers die ons de afgelopen jaren geholpen hebben.
Het waren er te veel om ze allemaal bij naam te noemen. Want dan ga ik mensen vergeten.

En verder:
  • Ger Heymans - schenking van het Legopakket
  • Mol Verhuur – sponsorloop tijdens de Fortis Marathon Rottterdam 20
  • Spaaractie A.P.K. Krispijn.

Wilt u prive of als bedrijf stichting de Logeerboot sponsoren, een donatie doen, of in materiele zin iets betekenen? Neem dan contact met ons op om uw ideeën te bespreken.